Hitta nya kunder!

klsjdajsdhaksjdhasj

Hur mycket tid har ni för att hitta nya kunder?

Att behålla befintliga kunder är alltid viktigt. Men för att få en långsiktig tillväxt är det nödvändigt för alla företag atthitta nya intressanta prospects och att göra dom till kunder.
Det finns många sätt att synas så att tänkbara kunder väljer just ert företag: traditionell annonsering, sponsorlösningar, annonsering på webben och sökmotoroptimering.
Vilken lösning ska man välja? Vad är mest kostnadseffektivt för just er? Vilket media och vilken kanal skall man välja? Och hur vet jag att jag får en kostnadseffektiv lösning?
Svaret är att man får testa sig fram beroende på vilken bransch man verkar i.
Annonserar ni t.ex. på webben så får man ofta statistik på hur många klick en marknadsaktivitet har gett. Ofta glöms det dock bort hur väl målgruppen representeras i den statistiken. Tio klick från en motiverad kundgrupp kan vara mer värt än hundra klick från besökare som egentligen inte är intresserade.

Från besökare till ny kund

Om ni har besökare på er webbplats så är nästa steg att försöka omvandla besökarna till kunder. Oavsett vad ni lockar med i form av tex speciella erbjudanden så kommer det stora flertalet av besökare ändå inte att höra av sig.
Men – det finns en lösning på problemet. Ni kan enkelt utnyttja er webbplats och direkt få reda på vilka kunder och möjliga kunder som finns att sälja till. Lösningen heter Kundvisaren och visar helt enkelt vem som besöker webbplatsen.  Fyll i e-postadressen här för att se hur Kundvisaren fungerar.

Se hur det fungerar

Vi visar gärna hur Kundvisaren fungerar och vilken nytta ni har i det dagliga arbetet – klicka nedan så kontaktar vi er.