E-postmarknadsföring

klsjdajsdhaksjdhasj

Nå ända fram till rätt mottagare

E-postmarknadsföring är ett mycket kostnadseffektivt sätt att marknadsföra produkter och varumärken och driver effektivt besökare till er webbplats. E-postmarknadsföring handlar inte bara om att formulera ett budskap med ett innehåll som lockar er målgrupp att öppna och reagera på ert mail. Minst lika viktigt är det att ha klart för sig hur man kan ta tillvara på det intresse som mottagaren har för ert budskap och hur det kan omsättas till affärer för er.

Har ni rätt mottagare?

Vi hjälper er gärna med att ta fram det. För att nå framgång gäller det att sända rätt budskap till rätt person i rätt bransch. Vi tar fram de skräddarsydda e-postadresser du behöver för lyckade utskick. Vi hjälper dig att hitta den personen, oavsett befattning, region eller bransch mm.

Nå ända fram till rätt mottagare

Budskapet är en del av utskicket, förmågan att få det igenom de tekniska hinder som finns med brandväggar och spamfilter är en annan. Vi hjälper dig att utforma ert e-postutskick så att det når fram till mottagaren.

Hjälp med detaljer och spårning

Vi har hjälpt våra kunder med e-postmarknadsföring i många år och vet vilka fallgropar som skall undvikas. Ni är alltid välkomna att kontakta oss för att diskutera olika kampanjer och vad man måste tänka på.

Eller hjälp hela vägen!

Vi kan hjälpa er hela vägen, från att ta fram ett budskap för det ni vill nå ut med, till innehåll och landningssidor. Då ser vi till att e-posten i högsta mån når alla mottagare och att ni får ett så gott resultat som möjligt i form av anmälningar, klick, spårningar och leads för ökad försäljning. Kontakta oss idag så berättar vi mer.

E-postmarknadsföring efter era behov

Vi hjälper er med att komma igång eller få ut det mesta ur marknadsföring genom e-post.