Information om tjänsten

klsjdajsdhaksjdhasj

Kundvisaren ger information om

  • Vilka nya och befintliga kunder som besökt er webbplats
  • Vilka av era produkter eller tjänster som kunden är intresserad av
  • Exakt vilka sidor som kunden tittat på samt hur länge
  • Hur intresset från kunden har sett ut en månad tillbaka i tiden
  • Kundens namn och kontaktuppgifter
  • Hur kunder gör för att hitta till er webbplats samt vilka delar av webbplatsen som ni kan behöva uppdatera
  • Uppdateringar på konkurrenters/leverantörers/medias webbplatser

FUNKTIONER OCH FÖRDELAR - VI VISAR:

Vem är intresserad?

Kundvisaren visar vem som är intresserad av era produkter och kontaktuppgifterna till besökaren, så att ni snabbt och enkelt kan ta kontakt och öka er försäljning!

Hur intresserad är besökaren?

Vi visar hur stort intresse besökaren har av era produkter, hur många besök just den besökaren gjort den senaste månaden och vilka produkter som varit mest intressanta.

Vad sökte man efter?

Ni ser vad besökaren sökt efter, ibland även hur sökningen på Google såg ut. På så sätt ser ni vilka tänkbara konkurrenter som även kan ha besökts och hur högt er webbplats ligger på sökmotorerna för det aktuella sökordet.

Är man riktigt intresserad?

Med Kundvisaren ser ni t.ex. även vilka pdf-filer som kunden valt att ladda ner – ett mycket tydligt sätt att se om kunden besökaren är riktigt intresserad. En besökare som laddar ner en PDF med t.ex. produktinformation är seriöst intresserad och har stor sannolikhet att bli en kund till er.

Delegera - och följ upp!

Ni kan enkelt markera olika poster i rapporten och maila dom vidare till en säljare för att kontakta kunden. Bifoga filer för att skicka produktblad, tidigare offerter etc. samtidigt. Smidigt sätt att följa upp att säljarna tar kontakt med de delegerade leads:en ingår.

Se vem personen är!

I vissa fall kan vi till och med gå ner på personnivå och visa vem på företaget det var som gjorde besöket. Kontakta oss så berättar vi hur det går till!

Konkurrentbevakning

Ange vilka konkurrenters webbplatser ni vill bevaka och få information om uppdateringar praktiskt tillsammans med rapporten från Kundvisaren. Håll t.ex. koll på konkurrenters produktutbud eller personalförändringar.

Exkludera besökare

Som användare av Kundvisaren kan man vilja att systemet automatiskt tar bort besökare som man inte är intresserad av från rapportlistan. Det kan t.ex. vara besök på webbplatsen från den egna organisationen.

Installation

Kundvisaren kopplas samman med er webbplats genom att ett enkelt s.k. script läggs på er webbplats. Det gör ni enkelt själva med vår tydliga instruktion eller så gör vi det gratis åt er. Vi hjälper er mer än gärna!

Leverans och service

Besöksrapporten levereras som en länk i ett mail varje dag eller varje vecka. Ni kan själva när som helst ändra hur ofta ni önskar få er besöksrapport levererad. Som kund hos oss har ni ett årsabonnemang där all uppdatering, support och service ingår. Inga oförutsedda kostnader.

Det bästa är när man ser själv

Låt oss på tio minuter visa hur Kundvisaren kan fungera i er verksamhet för att generera fler kundkontakter till er.