Leads strategi

klsjdajsdhaksjdhasj

Hjälp hela vägen till order!

Ni inser säkert vilken potential det finns i Internet och att de flesta som söker efter produkter eller tjänster idag gör det via nätet. Men det räcker inte att bara en bra webbplats för att få rätt förfrågningar och bra leads att jobba med.
Nyttan av er närvaro på Internet är som en kedja av delar:
Intresse/sökbarhet: Att ni syns på Google när intresserade kunder söker efter produkter som ni kan erbjuda.
Webbplats/innehåll: När en intresserad tänkbar kund hittat er webbplats är det viktigt att den fyller sitt syfte och ger den information som ni vill ge besökaren.
Spårbarhet/sälj: Se vem som besöker er webb och vad dom sökt efter. Se deras kontaktuppgifter och kontakta dom ni vill sälja till. Det är ju först då webbplatsen fyller sitt syfte, att ge er försäljning och resultat!

Vår specialitet är att se till att er närvaro på internet verkligen betalar sig. Att all energi och alla pengar ni lagt på er webbplats verkligen ger er order i slutänden.
Det kan vara svårt att veta hur man skall agera på nätet. Skall man annonsera med Google? Skall man köpa tjänster för SEO/ sökoptimering? Vad ger det egentligen? Skall vi göra en ny webbplats? Hur skall vi få besökarna att höra av sig? Kan vi kontakta dom och hur gör vi det?  Osv.
Vi kan verkligen hjälpa er att få fler order!
Berätta för oss vem ni vill ha som kund och vad ni helst vill sälja så skall vi se till att ni får de leads som ger er möjlighet att göra de affärer ni helst vill göra!

klsjdajsdhaksjdhasj

Hur det går till

 1. Nå rätt målgrupp – 95% av alla företag använder Google för att söka efter nya leverantörer. Och även om man har en leverantör som man brukar köpa av så söker de flesta för att skaffa sig mer information och alternativ till sin ordinarie leverantör. Därför är det av stor vikt att synas bra på Google och andra kanaler där en tänkbar kund kan hitta er. Vi hjälper er att förstå vad ni behöver göra och i de fall det behövs hjälper vi till med s.k. SEO-analys och sökmotoroptimering.
  .
 2. Ge besökarna det dom är ute efter och spåra vem dom är – Vet ni vem ni vill ha som kund så vet ni även vilken information ni skall ge dom för att fånga deras intresse. Ger ni dom den informationen på er webbplats idag? Berättar ni vad som verkligen är skillnaden mellan er och era konkurrenter? Vad skulle du vilja veta om du var besökare på er webbplats?
  .
  Det är viktigt att ha ett bra och relevant innehåll på webbplatsen som gör att besökarna stannar och behåller intresset för er som tänkbar leverantör. Och har ni lyckats komma så långt att ni har rätt besökare som visar intresse för era produkter, så vill ni veta vilka de är. Det håller inte längre att vänta på att en ev. kund skall höra av sig. Agera och hör istället av er till kunden så har ni mycket goda chanser att göra affär!
  .
  Vi gör det möjligt för er att ta kontakt med de intresserade besökarna på er webbplats. Vi visar vilka det är, vad respektive besökare är intresserad av, hur intresserad man är och kontaktuppgifter så att ni kan sälja till dom. Och många gånger kan vi tom även visa namnet på den person som besöker er webb. Vet ni det kan ni enkelt ta en kontakt och sälja!
  .
 3. Kontakta intresserade kunder och sälj! När man har intresserade besökare så gäller det att agera och kontakta kunden. Dom har visat ett intresse för era produkter men har dom hört av sig? Kanske är dom på väg att köpa av en konkurrent? Genom att ta kontakt med den intresserade besökaren så inleder ni en försäljning.
  .
  Det finns flera bra sätt att ta kontakt med den intresserade besökaren. Att slå en signal är givetvis det bästa men vi har flera enkla tjänster och tips om hur man på ett smart sätt kan ta en kontakt mer eller mindre automatiskt beroende på vad ni säljer. Vet du vem som är intresserad kan du sälja!
  .
 4. Enkelt och effektivt – Internet, SEO, Google, spårning och försäljning. Det är inte svårt. Det är en logisk kedja. Du vet vad du vill sälja och du vet vem du helst vill sälja till. Vi kan hjälpa dig att nå resultat. Vi kan göra det i små steg och i den takt som passar er verksamhet oavsett om ni är ett större företag eller en mindre verksamhet.
  .
  Vill ni sälja mer?
  .
  Vilken typ av leads vill du ha? Kontakta oss nu så berättar vi gärna mer om hur ni alltid kan ha bra leads att sälja till!

Ta hjälp av vår kunskap

Kontakta oss gärna för en förutsättningslös diskussion om hur vi kan hjälpa till.